Team

profielfoto4.jpeg

Jan-Peter Bogers is organisatie- en projectadviseur, spreker en trainer. Hij is de auteur van het boek Versimpelen - projecten realiseren zonder gedoe. Jan-Peter houdt zich bezig met teamsamenwerking, visietrajecten en het vertalen van visie naar actie. Hij bijt zich graag vast in complexe vraagstukken om door middel van een scherpe analyse en een creatieve blik tot de kern te komen en te ontdekken dat het niet zo ingewikkeld is als we allemaal dachten. Hiermee zet hij vastgelopen projecten en processen terug op de rails. Jan-Peter weet iedereen tot versimpelen en actie te verleiden.


versimpelhij.jpg

Bas Bakker is begrijpend tekenaar. Hij is de illustrator van het boek Versimpelen - projecten realiseren zonder gedoe. Bas brengt de essentie van ideeën, processen en verhalen letterlijk in beeld. Hij is van grote waarde binnen kennisorganisaties: tijdens vergaderingen, congressen en andere meetings maakt hij de samenhang en structuur van wat er besproken wordt zichtbaar, zodat iedereen daar hetzelfde beeld van heeft. Hij schept overzicht en brengt daardoor professionals, teams en organisaties in beweging. Bas is een kei in visueel versimpelen.


Ronvangils-zomer2013-500.jpg

Ron van Gils is een Business Creative. Werkend met identiteit en context als inspiratiebron zet hij de relatie tussen organisatie, afdelingen, medewerkers, leveranciers, klant en maatschappij, centraal in zijn concepten. Ron is een waarmaker. Dagelijks faciliteert, creëert, innoveert en combineert hij er op los.
 Hij neemt het “nu” als vertrekpunt en creëert met als doel hét verschil te maken voor de opdrachtgever. Ron heeft een neusje voor kansen, kijkt vanuit elk betrokken menselijk perspectief, zoekt naar betekenis en waardecreatie. Naast dit alles ontwierp Ron de cover van het boek Versimpelen.


versimpelzij.jpg

Patty Golsteijn is minimalist. Ze minimaliseert alles wat er op haar pad komt, voor zichzelf en voor anderen. Ze haalt onbelangrijke en onnodige elementen (in je leven, werk, huis, relaties) weg, wat een heleboel rust, ruimte, vrijheid, tijd, geld en energie oplevert. Minimaliseren betekent keuzes maken: wat vind ik belangrijk en nodig en wat niet? Patty is organisatieheld en weet projecten door het maken van de juiste keuzes in sneltreinvaart vorm te geven. Ze schreef het gasthoofdstuk Uitkleden  in het boek Versimpelen.