Stel een vraag

Heb je op dit moment een vraag over versimpelen? 

Ben je een project aan het opstarten? 

Heb je een vastgelopen project? 

Bel ons of mail ons je vraag en we helpen je zo goed als we kunnen. Dit is een gratis dienst, dus we reageren zodra we tijd hebben. Of we maken een bel- of Skype-afspraak. Soms kunnen we je snel op weg helpen, soms zullen we je voorstellen om een sparringsessie af te spreken (deze is niet gratis). 

 

Sparren

Tijdens een sparringsessie gaan we concreet en to the point met een specifieke vraag of project aan de slag. Bij opstartende projecten zoeken we naar manieren om het project snel, simpel en daadkrachtig op de rails te zetten. We schakelen snel van idee en visie naar actie. Bij moeizame of vastgelopen projecten analyseren we welke factoren onnodig gedoe veroorzaken. Door te versimpelen onderscheiden we snel hoofd- en bijzaken, komen we tot de kern van een project en maken vervolgens weer de vertaalslag van visie naar actie. Tijdens een sparringsessie ontdek je gegarandeerd hoe je verder moet met je project.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

 

Wij maken projecten en organisaties vaak onnodig ingewikkeld. En als we dat zelf niet doen, doen anderen het wel voor ons. Voor je het weet is een mooi plan of project veranderd in gedoe en raakt de vaart eruit.

Versimpelen is een manier om focus aan te brengen in projecten, om van complex naar simpel en van gedoe naar flow te komen. Ontrafel een project, ontdoe het van alle bijzaken en je ziet weer waar het écht om draait. Hiermee worden de vervolgstappen om het project te realiseren kraakhelder. Voor organisaties is versimpelen een manier om de kern van hun bestaan te (her)ontdekken: waarom doen we wat we doen?