9789052694139

Het is officieel. Ik ben een ISBN-nummer.  Nou ja... ik ben ook nog mijzelf, maar ook  een ISBN-nummer. Afgelopen week heb ik het uit mijn hoofd geleerd. Zonder verdere reden, gewoon omdat het kon. Ik hoor bij een barcode. Ik ben te identificeren aan een rijtje dunnere en dikkere zwarte streepjes. Je kunt mij inscannen.

barcode.jpg

Het is extra officieel. Want het boek Versimpelen  is vorige week vrijdag gelanceerd. Ruim 80 mensen waren er getuige van dat ik het derde exemplaar uitreikte aan Isabel (de eerste twee exemplaren had ik al eerder aan mijn ouders en aan Nicole gegeven). Al die mensen hebben het boek Versimpelen inmiddels gezien en in handen gehad. Ze regaeerden natuurlijk enthousiast, want dat hoort op een lanceringsfeestje. Hopelijk blijven ze enthousiast als ze aan het lezen zijn!

DSCN3116.JPG

Op  Managementboek.nl is het boek inmiddels gestegen van de 16.542e plaats naar de 4532e plaats. Ik heb geen idee wat dat in aantallen betekent. Op naar de top 1000 zou ik zeggen. Hoeveel boeken moet je daarvoor verkopen? Toch Ben Tiggelaar maar eens bellen. Die weet dat vast wel.

DSCN3241.JPG