Pas op uw hoofd

Vandaag is het zo ver. De officiële lancering van mijn eerste boek. Een mijlpaal. En wat doe je dan? Een leuke locatie zoeken, hapjes en drankjes regelen, inspirerende sprekers uitnodigen, in korte tijd een website de lucht in krijgen en natuurlijk een paar dozen met je eigen boek bestellen!

DSCN3083.JPG

Het spannendst is het weer. Ik heb namelijk een groot dakterras midden in de stad geregeld. De voorspelling is niet heel florissant. Toch lukt het me om niet vaker dan  drie keer per uur de nieuwe weersverwachtingen te checken...

Wat we gaan doen? Vier mini-lezingen van zeveneneenhalve minuut. Ik ga iemand het 3e exemplaar van het boek overhandigen. Als je wilt weten waarom niet het 1e, dan moet je maar even langskomen. En bij een boeklancering hoort een letterlijke lancering. Dat is reuze handig op een dakterras. Loop je dus vanmiddag in Rotterdam Centrum, pas dan goed op en kijk af en toe omhoog. 

Het belangrijkste voor zo'n feestje is echter dat er leuke mensen zijn. Ik verwacht er tussen de 60 en 80, de een nog leuker dan de ander. Kan dus niet misgaan. Regen of geen regen. Prachtige, leesbare boeken of natte, doorlopen inkt. Kortom: nu al zin in! Nu alleen nog mijn handtekening oefenen...